...polysyllabic...
Hello welcome to my online diary. Feel free to read and post comments!

The Posts

Happy Chinese New Year guys! 新年快乐!
Saturday, January 28, 2017 » 10:29 PM » 0Comment(s)

Assalamualaikum. Sempena tahun baharu Cina ni baru rasa nak update blog hehe

And yes I was about to update my life on this online-journal and tuptup I got a notification from blogger that how about write in BM sebab banyak post-traffic comes from BM based blogs.

Nanti lah aku update hidup aku sekarang nak wish Selamat Tahun Baru Cina kepada semua masyarakat Tiong Hua di Malaysia dan di donia ini muahahahaa 红包拿来给我 喜喜喜 😁

Wishing everyone had a very pleasant times dengan keluarga sempena cuti cuti Malaysia ni dan hargai lah mereka sementara mereka dan kita masih ada - nyawa tak boleh predict bila habis hehe seram tak


PS: Aku tengah intern sekarang ni. Nanti aku kabo dalam entri lagi satu, chow

Labels: , ,








© uniquelycorn™ 2017 | Powered by Blogger

My Profile

Dishonour to your cow. Now pour the tea.
View My Complete Profile
Page
C'mon. Have a click

Other Worldly
Rumors are made by people who just want attention from the person they made it about. :)
Tags and Labels
Time Bomb!!


· Wishes ·
Finish my degree
Balas jasa parents
Get a decent job
Control my temper
Be a better person
Me Elsewhere ♥
Ask me sh!ts
Click it!!
Hate me?
Say What You Want
Say something that please you. I accept both good and hate comment. Be a troll!!
Tweetz
I just want to pump up my blog and put this widget. I'm SO out of idea. Dammit
My house, my PROUD
SLYTH ERIN
{ wear }


Icons by » This fella.
Press Them
The Fray
All Time Low
Trivium
Evanescence
Breaking Benjamin