...polysyllabic...
Hello welcome to my online diary. Feel free to read and post comments!

The Posts

Sem 4
Saturday, June 04, 2016 » 8:28 PM » 0Comment(s)

Assalamualaikum.

Sem 4 ni. Struggle sangat aku rasa. Penat wei penat. Tapi alhamdulilah sejak dapat rumah dekat ni 99% berjalan lancar pergerakan aku untuk pergi ke kuliah.

Cumanya, tak smooth macam kat Taman Angsamas sebab kedai runcit tak ada kawasan Taman Seremban Tiga tu. Yang ada dekat Rasah. A few KM away but that'd helps us at a time.

Sekarang ni dah masuk cuti Gawai/ puasa. Cuti mid sem lepas dah habis masa Mac. Tak rasa cuti jugak sebab assignment selalu je ada. Tapi kami siap on time alhamdulilah sebab selalu sangat dapat group no 1 no 2 gitu. Siap awal habis awal tapi make sure lah tiptop. Kata orang Cina 今日事,今日毕。Haaa gitu

Jadi. Beberapa minggu je lagi before final. Dalam 2 minggu lagi. Cuak ni. Cuak sangat. Semoga Allah permudahkan urusan aku, urusan sahabat2 aku. Urusan musuh2 ku juga. Semoga diberkati dan dirahmati Allah dunia akhirat.

Jadi. Aku kena start push up untuk final dan Ramadan ni. Turun sampai 45kg dan dapat pointer cantik sem ni. Doakan aku.

Assalamualaikum wbt

Ps: It works well with Hilman juga 😊

Labels: , ,








© uniquelycorn™ 2017 | Powered by Blogger

My Profile

Dishonour to your cow. Now pour the tea.
View My Complete Profile
Page
C'mon. Have a click

Other Worldly
Rumors are made by people who just want attention from the person they made it about. :)
Tags and Labels
Time Bomb!!


· Wishes ·
Finish my degree
Balas jasa parents
Get a decent job
Control my temper
Be a better person
Me Elsewhere ♥
Ask me sh!ts
Click it!!
Hate me?
Say What You Want
Say something that please you. I accept both good and hate comment. Be a troll!!
Tweetz
I just want to pump up my blog and put this widget. I'm SO out of idea. Dammit
My house, my PROUD
SLYTH ERIN
{ wear }


Icons by » This fella.
Press Them
The Fray
All Time Low
Trivium
Evanescence
Breaking Benjamin