...polysyllabic...
Hello welcome to my online diary. Feel free to read and post comments!

The Posts

Cuti Semester 3
Tuesday, January 19, 2016 » 1:04 PM » 0Comment(s)

Assalamualaikum. Last paper untuk sem 3 degree tu habis pada 16.1.2016. Alhamdulilah.

Hahaha aku bantai je apa yang aku ingat masa last paper tu. Tak keruan dah nak cuti hehehehe. Yela kakak aku dia ada kat rumah sewa tu heboh nak gi jalan sana ke mari semua ngan aku. Bilik pun dah kemas sikit2 tunggu angkat kaki je.

Ni harini dah 19.1.2016. Cuti sem secara rasminya dah bermula lepas semalam sampai sini, rumah manis rumah. Naik intercity 5 jam ngan kakak aku. Sampai dalam 19.09 petang gtu.

Cuti sem ni. Nak buat apa. Nak kerja apa. Deposit rumah nak bayar ni bukak sem depan ni. Sekali dengan angan-angan nak main ganda untuk pencak silat UiTM Seremban 3. Kena fit beb. Kena katang. Kena ada otot. Kita nak guling2 main wayang untuk ganda ni 🙌🙆💪

Jadi. Misi cuti sem: be fit, be financially stable, be slim, hehehehe.

Doa-doa lah aku dapat capai target tu sebelum buka sem ni. Aku pun nak lah bersungguh-sungguh. Detemine kata orang putih. Kena ikut jadual makan. Portion makan. Bersenam berapa banyak. Kerja berapa lama.

Okay that's for today.

Jumpa lagi dalam entri mendatang. Assalamualaikum.

ps: Kita akan buka Boonga Clubhouse sem depan wuuuuwwww 😉

Labels: , , , , , , , ,








© uniquelycorn™ 2017 | Powered by Blogger

My Profile

Dishonour to your cow. Now pour the tea.
View My Complete Profile
Page
C'mon. Have a click

Other Worldly
Rumors are made by people who just want attention from the person they made it about. :)
Tags and Labels
Time Bomb!!


· Wishes ·
Finish my degree
Balas jasa parents
Get a decent job
Control my temper
Be a better person
Me Elsewhere ♥
Ask me sh!ts
Click it!!
Hate me?
Say What You Want
Say something that please you. I accept both good and hate comment. Be a troll!!
Tweetz
I just want to pump up my blog and put this widget. I'm SO out of idea. Dammit
My house, my PROUD
SLYTH ERIN
{ wear }


Icons by » This fella.
Press Them
The Fray
All Time Low
Trivium
Evanescence
Breaking Benjamin