...polysyllabic...
Hello welcome to my online diary. Feel free to read and post comments!

The Posts

Dunia raya
Thursday, February 12, 2015 » 1:18 PM » 0Comment(s)

Salam. Hari ni dah 12 Februari 2015 M bersamaan dengan 22 Rabiulakhir 1436 H. Cepat je masa berlalu.

Pasal DC (Drum Comp) tu pun dah ada progress. Dah masuk lagu ketiga. Tapi formation tak buat lagi. Fesko apatah. Ken buat solo.

Iddin tangan dia patah. Langsung tak boleh main. Aku kena ambil tanggungjawab dan amanah jadi soloist band kami.

Berat. Tapi kena pikul juga. Orang dah bagi amanah. Kena lah buat kan.

Sir Faiz datang last week, bersama Farid, mantan-mantan yang lain. Termasuk kesayangan aku. Hilove. Banyak sangat benda basic yang diorang ajar kat kami. Aku sebagai center kena mainkan peranan banyak dalam blok. Kena betul betul buat yang betul betul buat. Itu kata DM kami.

Entah lah.. Semalam jatuh depan pintu pagar kampus aku. Bengkak terseliuh otot buku lali terkoyak. Sakittt. Hilman bising bising marah. So does my moms. Semua bising. Adoiii tu lah pendek sangat, tak nampak tanah dummm jatuh 😞

Sai Mira Aini datang juga 2 weeks lepas. Ya Allah seronoknya dapat jumpa balik semua girls aku. Lepak dengan Sam and Madam and Muiz. Study group dengan Muiz, nak dekan sem ni. Nak grad sem ni.

Bagi sahabat-sahabat yang berjaya dan lepas permohonan penerapan sarjana muda, tahniah banyak-banyak. Walaupun ada yang menyombong jumpa kat kedai makan. Aku perati je. Takpe. Allah kan ada. Sekarang korang kat atas, aku kat bawah. Nanti korang akan di bawah aku kat atas. Aku tegur paling muka kejap je. Hmmm takpe lah. Kau memang spesis dua orang yang annoying pun. Patutlah korang berdua je. Kawan-kawan yang susah senang dengan korang dicampakkan je. Its fine! God is there. He's with the suffered ones.

About my ankle, in sya Allah dalam a few weeks I'll be fine hopefully. Doakan saya, doakan Islam, doakan semua. Aminnn

Labels: , , ,








© uniquelycorn™ 2017 | Powered by Blogger

My Profile

Dishonour to your cow. Now pour the tea.
View My Complete Profile
Page
C'mon. Have a click

Other Worldly
Rumors are made by people who just want attention from the person they made it about. :)
Tags and Labels
Time Bomb!!


· Wishes ·
Finish my degree
Balas jasa parents
Get a decent job
Control my temper
Be a better person
Me Elsewhere ♥
Ask me sh!ts
Click it!!
Hate me?
Say What You Want
Say something that please you. I accept both good and hate comment. Be a troll!!
Tweetz
I just want to pump up my blog and put this widget. I'm SO out of idea. Dammit
My house, my PROUD
SLYTH ERIN
{ wear }


Icons by » This fella.
Press Them
The Fray
All Time Low
Trivium
Evanescence
Breaking Benjamin